На Тернопіллі нестача грошей на горілку штовхнула на злочин

На Тернопіллі нестача грошей на горілку штовхнула на злочин

31.10.13 14:15 0 904
33-річний житель обласного центру, повертаючись ввечері додому, став жертвою грабіжників. У чоловіка не тільки відібрали мобільний телефон, золотий ланцюжок, сумку з документами та грошима, а й ще стусанів надавали.

За словами потерпілого, до нього підійшли двоє молодиків та попросили запалити. У відповідь почули відмову. Обурені чоловіки накинулися з кулаками на тернополянина. Потім відібрали усі цінні речі та втекли.

Співробітникам Тернопільського міськвідділу міліції вдалося розшукати одного із грабіжників – 35-річного уродженця Закарпаття. У зловмисника міліціонери вилучили золотий ланцюжок, який той відібрав у жертви.

Як встановили правоохоронці, підозрюваний ніде не працює, веде волоцюжницький спосіб життя. Того вечора він разом зі своїм знайомим розпивали спиртні напої. Запаси оковитої швидко закінчилися, а грошей на продовження чаркування не було. Аби роздобути, вдалися до грабунку.

Наразі міліціонери проводяться заходи щодо встановлення місця перебування іншого грабіжника. Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери вилучили 5 ...
Наступна новина: Львівщина прийматиме ...

КОМЕНТАРІ