На Тернопіллі у поповненому скаладі сесія продовжила свою роботу

На Тернопіллі у поповненому скаладі сесія продовжила свою роботу

31.10.13 13:34 0 899
Під час пленарного засідання Чортківська міська рада висловила подяку народному депутату Олексію Кайді та депутату обласної ради Леоніду Бицюрі за сприяння у визнанні Чорткова містом обласного значення.

Депутати не задовольнили заяву депутата Степана Кондири і не проголосували за дострокове припинення його депутатських повноважень. Оскільки проект рішення «Про звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України щодо збереження 11 окремої гвардійської артилерійської Київської Тернопільської орденів Червоного Прапора і Богдана Хмельницького бригади» втратив актуальність, Леонід Бицюра запропонував звернутися до керівництва держави із пропозицію створення військового ліцею на базі колишньої 11 окремої гвардійської артилерійської Київської Тернопільської орденів Червоного Прапора і Богдана Хмельницького бригади. Голова ОДА підтримав пропозицію Леоніда Бицюри. Разом з тим депутати перенесли розгляд звернення після опрацювання.

Голова ОДА Валентин Хоптян побажав депутатам успішної роботи та акцентував увагу присутніх на найважливіших питаннях – прийнятті бюджету, внесення змін до нього тощо.

Заступник голови Верховної Ради України Руслан Кошулинський наголосив на відповідальності депутатів перед громадою, на важливості їх представницьких повноважень та закликав “… максимально наблизити українця до держави!” А також побажав памятати, що звання депутата назавжди залишиться із ними і “… надалі якісно нести звання депутата”.

Народний депутат Михайло Головко привітав депутатів та побажав успіхів у праці. “Одним із стрижнів держави є місцеве самоврядування, – сказав Олексій Кайда. – Ми повинні зважати перш за все на те, що народ є носієм влади. Всі наші рішення ми маємо звіряти із громадою, вирішувати її проблеми, допомагати людям”. Саме до цього закликав народний депутат України.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ