У місті атомників запрацювало оновлене відділення ПриватБанку

У місті атомників запрацювало оновлене відділення ПриватБанку

31.10.13 13:48 0 977
Як розповіли у банку для зручностей мешканців міста Кузнецовська в центральному відділенні міста за адресою: мікрорайон Вараш, будинок 5а, завершено комплексні перетворення. Тут створені сучасні умови обслуговування клієнтів з просторим приміщенням з сучасною технікою, універсальними фахівцями, зручною системою цілодобового самообслуговування з банкоматом та банківськими терміналами.

«Тепер ще один сучасний банківський офіс на Рівненщині з'явився у Кузнецовську. Це відкрита архітектура приміщень, без кабінетної системи. - презентує нововведення директор Північно-Західного Регіонального Управління Андрій Якимів. - Унікальність оновленого відділення в тому, що тепер клієнти можуть отримати всі необхідні послуги самостійно, а співробітники банку стали універсальними фахівцями, готовими оформити будь-яку банківську послугу. Такий підхід суттєво економить час і виключає виснажливе очікування в чергах.”

У новому відділення виділено зону цілодобового самообслуговування, де клієнтам покажуть, як швидко виконати будь-яку банківську операцію, безкоштовно навчать новим технологіям і можливостям.

З кожним днем в Рівненській області буде все більше нових «відділень майбутнього». Мережа відкритих офісів швидко росте, до кінця року планується більше 30 офісів, що працюють в новому сучасному форматі.

В місті Кузнецовську функціонує 4 відділення Північно-Західного РУ ПриватБанку. Обслуговуються 18 000 фізічних осіб, понад 2000 юридичних осіб та приватних підприємців. Для зручностей клієнтів у місті працює 7 банкоматів та 11 терміналів самообслуговування.


ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП -10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.


Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Алла Шлапак: Заборону на ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ