Ветеранів-податківців Тернопільщини привітали зі святом

Ветеранів-податківців Тернопільщини привітали зі святом

31.10.13 13:49 0 950
До Головного управління Міндоходів у Тернопільській області сьогодні, 30 жовтня, завітали ті, хто розвивав та розбудовував податкову службу – ветерани та пенсіонери податкової служби Тернопільщини. Саме в цей день відзначається їхнє свято. В честь цього ветеранів-податківців вітали квітами, щирими словами та святковим концертом. Самі ж ветерани мали чудову можливість зустрітися, поспілкуватися та згадати, як починалася їхня трудова діяльність.
Привітав ветеранів зі святом і начальник Головного управління Міндоходів Тернопільщини Олександр Вітрук.
«Мені надзвичайно приємно зустрітися сьогодні з вами. Пам’ятаєте, ніби вчора ми спілкувалися у цьому ж залі, а пройшов цілий рік. У часовому вимірі це ніби й небагато, але скільки змін відбулося за цей період. Найважливішою зміною, думаю ви зі мною погодитеся, стала інтеграція двох служб у єдине Міністерство доходів і зборів України. Це об’єднання стало революційним, адже дві структури зі своїми окремими функціями та повноваженнями консолідували свої зусилля і запрацювали у єдиному відомстві для того, щоб забезпечувати краще наповнення дохідної частини бюджету. Змінилася не просто назва установи, не просто вивіска, а відбулися кардинальні зміни. При цьому, позитивний досвід податкової служби ми перенесли у нове відомство», – звернувся до ветеранів Олександр Васильович.
Проте, не можна будувати майбутнє, не зберігаючи пам'ять минулого. В шаленому ритмі роботи подекуди не помічається, що ряди ветеранів стають не такими численними. Як не прикро, але багатьох тих, хто починав будувати податкову службу в області, сьогодні уже немає. Пам’ять про цих людей присутні на заході вшанували хвилиною мовчання.
Після привітальних слів Олександра Вітрука, який побажав пенсіонерам і ветеранам Державної податкової служби міцного здоров’я, достатку і благополуччя, щастя та довгих років життя, тепла людських стосунків і родинного затишку, розпочався святковий концерт. Авторські та відомі українські народні пісні для присутніх подарували отець Василь Брона та гурт «Фіра» на чолі з вокалісткою Іриною Музикою.
Після концерту усі бажаючі відвідали Музей податкової служби, який став яскравим свідченням поваги до ветеранів податкової служби, а також сфотографувалися на пам’ять.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: За вимагання та отримання ...

КОМЕНТАРІ