Юрій Левченко надав Генпрокуратурі докази підкупу виборців з боку представників Пилипишина

Юрій Левченко надав Генпрокуратурі докази підкупу виборців з боку представників Пилипишина

31.10.13 20:01 0 1104
31 жовтня 2013 року єдиний кандидат у народні депутати України від об’єднаних сил опозиції у 223-му окрузі (Шевченківський район Києва), керівник Аналітичної служби Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Юрій Левченко передав до Генеральної Прокуратури України докази підкупу виборців з боку представників В. Пилипишина.

Майбутні вибори, що мають відбутися 15 грудня 2013 року, вже стали не менш брудними, ніж вибори 28 жовтня 2012 року. Свідченням цього є факти підкупу виборців з боку ставленика влади В. Пилипишина. Відповідні докази було передано до Генпрокуратури. Заяви про злочин щодо підкупу подали мешканці Шевченківського району Києва разом із кандидатом у депутати до Верховної Ради України Юрієм Левченком. Головним доказом вчинення злочинних дій є відеоматеріяли, які засвідчують організацію підкупу мешканців центрального району столиці.

«За голос, відданий за провладного кандидата Пилипишина, пропонують 200 грн до голосування і 200 грн – після. Нещодавно нам вдалося увійти в довіру до організаторів злочину і зняти відео, на якому чітко викладено всю інформацію. Відповідно, нам стали відомі усі необхідні дані: імена, адреси, ціни тощо. Все це є на записі, який ми сьогодні залишили разом із заявами про злочин у Генпрокуратурі», – повідомив Юрій Левченко.

За словами свободівця, якщо прокурори і надалі гальмуватимуть розслідування виборчих махінацій так, як це було рік тому, то стане очевидно, що правоохоронці діють спільно з фальсифікаторами. ВО «Свобода» особливо уважно стежитиме за розслідуванням справи та вимагатиме від прокуратури належної роботи. У випадку затягування розслідування депутати фракції ВО «Свобода» будуть скеровувати депутатські звернення та запити, а також організовувати акції протесту.

«Перед нами стоїть мета – зробити все можливе, аби фальсифікаторів виборчого процесу притягнули до відповідальности. Ми маємо показати злочинцям, що їхні дії відомі суспільству і кара чекає на кожного. Свідчень і доказів підкупу з кожним днем стає більше. До наших активістів щодня підходять місцеві мешканці, які заявляють про такі факти, тому ймовірно, що матеріялів до справи побільшає. Хоча об’єктивно і цих доказів достатньо, аби притягнути злочинців до відповідальности», – додав Юрій Левченко.

Світлини з події за посиланням: http://goo.gl/qUI7Qc

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головне управління ...
Наступна новина: «Свобода» пікетуватиме ...

КОМЕНТАРІ