В УНІАН відбудеться прес-конференція Юрія Левченка щодо підкупу виборців у 223-му окрузі

В УНІАН відбудеться прес-конференція Юрія Левченка щодо підкупу виборців у 223-му окрузі

31.10.13 19:43 0 1116
1 листопада 2013 о 12:00 в УНІАН (м. Київ, вул. Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція свободівця Юрія Левченка за матеріялами розслідування щодо систематичного підкупу виборців у Шевченківському районі столиці (виборчий округ №223).

Починаючи з вересня 2013 року по оселях мешканців Шевченківського району ходять групи осіб, які пропонують киянам 200 гривень до і 200 гривень після виборів за їхній голос на користь Віктора Пилипишина. Водночас ці особи складаються відповідні списки тих, хто погодився продати голос. Ця злочинна діяльність добре організована з сотниками та десятниками закріпленими за окремими мікрорайонами (за термінологією цього банд-угрупування – це «будинкові» та «парадникові»).

Після того, як до Юрія Левченка та опозиційних активістів почали масово звертатися мешканці Шевченківського району з інформацією щодо скупки голосів, було організовано розслідування задля отримання конкретних доказів цієї злочинної діяльности. За наслідками цього розслідування 31 жовтня 2013 року Юрієм Левченком та иншими жителями Шевченківського району були подані заяви про злочин до Генпрокуратури.

На прес-конференції громадськості буде презентовано широкий спектр відеоматеріялів, які чітко доводять факт скуповування голосів виборців у 223-му окрузі.

Також буде розкрито инші виборчі махінації, які зараз широко застосовують у Шевченківському районі столиці.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заперечення до акта ...
Наступна новина: На Львівщині пройде щорічна ...

КОМЕНТАРІ