На Хмельниччині вночі підпалили будинок помічника народного депутата, який очолює районну організацію «Свободи»

На Хмельниччині вночі підпалили будинок помічника народного депутата, який очолює районну організацію «Свободи»

31.10.13 21:29 0 1160
У ніч із 30 на 31 жовтня 2013 року в Старосинявському районі Хмельницької области на хуторі Петрівське зловмисники підпалили будинок та господарські споруди помічника-консультанта народного депутата України Ігоря Сабія, голови Старосинявської районної організації ВО «Свобода» Юрія Кравчука.

На виклик прибули пожежники і правоохоронці, які констатували очевидний зумисний підпал. Було зірвано замок, зрізано скоби і здійснено підпал кількох кімнат зсередини. В будинку знайшли підпалювач. Підпалено також і господарські споруди.

Зловмисники чітко знали місце розташування будинку, знали, що відсутні господарі, а також володіли інформацією, що з 31 жовтня на Старосинявщині неподалік хутора розпочинається молодіжний табір «Козацький стан».

Факт провокації з боку влади підтверджують і події, що мали у ніч із 30 на 31 жовтня у Хмельницькому. Провладні провокатори розмалювали фасад комунального приміщення «Будинок побуту» на вулиці Кам’янецькій, де розташована приймальня народного депутата України від «Свободи» Ігоря Сабія. До того ж, шкоди було завдано майну громади, яке утримується за кошти місцевого б’юджету.

Раніше зловмисники викрали наклад газети ВО «Свобода» та партійне майно, а 14 жовтня влаштували провокацію, виставивши намет, із якого розкидали брехливі листівки від імени ВО «Свобода».

«Такими діями влада тільки демонструє свою немічність і безпорадність. Вони воюють із нами енкаведистськими та бандитськими методами. Вночі, як щурі, нападають на офіси, на майно, влаштовують підпали, чинять провокації, намагаються залякати і дискредитувати нас в очах простих українців. Та нас не зупинити – ми бачимо, як росте наша підтримка серед простих людей. Ми діями захищаємо інтереси українців, що, вочевидь, не влаштовує чинний режим та його прислужників», – наголосив народний депутат Ігор Сабій.

Зазначимо, що народний депутат України Ігор Сабій звернувся до начальника Управління МВС України у Хмельницькій області Сергія Шутяка з вимогою відреагувати на провокації, підпал майна свого помічника і вжити відповідних заходів задля притягнення зловмисників до кримінальної відповідальности.

Прес-служба Хмельницької обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Причиною загорання ...

КОМЕНТАРІ