Голова Тернопільської ОДА закликав депутатів обласної ради до конструктивної роботи на благо краян

Голова Тернопільської ОДА закликав депутатів обласної ради до конструктивної роботи на благо краян

01.11.13 10:21 0 904
Керівник області поінформував обранців про соціально-економічний стан в регіоні, а також заявив, що ця сесія ввійде в історію нашого краю. Валентин Хоптян побажав депутатам дружньої та злагодженої роботи на благо мешканців Тернопільщини, а також закликав прийняти бюджет області на 2013 рік і зміни до нього.

Валентин Хоптян нагадав, що Тернопільщина живе вже 10 місяців без бюджету, в той час, коли інші регіони уже працюють над кошторисом наступного року. Попри те, що на Тернопіллі не прийнятий бюджет, за словами голови Тернопільської ОДА, в області ситуація контрольована – усі галузі та виплати фінансуються і край живе, не гірше інших.

Депутати із ухвалення бюджету не затягнули та проголосували за прийняття документа.

Першим питанням депутати заслухали інформацію голови Тернопільської обласної виборчої комісії про рішення Тернопільської обласної виборчої комісії щодо визнання обраними депутатами наступних за черговістю кандидатів в депутати у виборчих списках відповідних місцевих організацій партій. Відтак, склад ради поповнився 19 депутатами.

Участь у роботі ІІ пленарного засідання 45 сесії Тернопільської обласної ради взяв заступник Верховної ради україни Руслан Кошулинський, а також народні депутати: Олексій Кайда, Михайло Головко та Ігор Побер.

Нагадаємо, Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян заявляв, що зробив все для того, щоб обласна виборча комісія запрацювала. Керівник області звертався до керівництва комісії та депутатів припинити усі політичні спекуляції і розблокувати роботу комісії, а відтак, і обласної ради.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир-Волинські ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ