На Тернопіллі у ТНЕУ обладнають чотири пральні

На Тернопіллі у ТНЕУ обладнають чотири пральні

01.11.13 08:48 0 848
П’ять об’єктів державного майна, балансоутримувачем яких є ТНЕУ, має намір передати в оренду Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області. Максимально можливий термін оренди усіх – 1 рік.

Мета використання чотирьох із них – розміщення пральні самообслуговування. Йдеться про нежитлові приміщення на першому поверсі гуртожитку №1 (вул. Львівська, 1) площею 3 кв.м; на першому поверсі гуртожитку №1 (вул.Львівська, 9) площею 4 кв.м; на сьомому поверсі корпусу №11 (вул. Львівська, 11а) площею 3 кв.м; та два коридори на першому й третьому поверхах у гуртожитку №4 площею 3,8 кв.м на вул. Львівській, 4.

Мета використання ще одного об’єкта площею 1 кв.м – розміщення торгівельних автоматів (кавоматів) для здійснення роздрібної торгівлі. Це частина нежитлового приміщення другого поверху навчального корпусу №1 (коридор) на вул.Львівській, 11.

Заяви про оренду зазначених об’єктів приймаються до 13 листопада включно за адресою: 46008, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11 (каб. 603), РВ ФДМУ по Тернопільській області; подаються в окремому конверті з написом «Заява про оренду» із зазначенням найменування та місцезнаходження об‘єкта оренди.

У разі надходження двох і більше заяв орендодавець оголосить конкурс на право оренди.

Прес-служба РВ ФДМУ

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Дніпропетровщині ...
Наступна новина: На Київщині незаконне ...

КОМЕНТАРІ