В Закарпатській області берегівські міліціонери виявили 43 наркозлочини

В Закарпатській області берегівські міліціонери виявили 43 наркозлочини

01.11.13 08:38 0 855
Цими днями своє професійне свято відзначають працівники підрозділу міліції по боротьбі з незаконним обігом наркотиків.

Про наркоманію нині говорять у всьому світі. Це – соціальна трагедія. З нею пов’язують падіння моралі та зростання злочинності. Наркомани – це особи, які залежать від наркотиків, думають тільки про наркотики і готові йти на все, щоб їх отримати. Для їхніх сімей життя перетворюється на безкінечні страждання. Для того, щоб отримати гроші на наркотики, без яких вони впадають в агресивний стан, наркомани йдуть на скоєння злочинів.

Аби ефективно протидіяти наркоманії й наркобізнесу, 30 жовтня 1993 року Кабінетом Міністрів України було прийнято рішення про створення в структурі МВС самостійного управління боротьби з незаконним обігом наркотиків.

У Берегівському райвідділі питаннями протидії незаконного обігу наркотиків опікується лейтенант міліції Олександр Дюрков.

- З початку року працівниками райвідділу було виявлено та задокументовано 43 кримінальні правопорушення у сфері незаконного обігу наркотиків. З них 8 фактів збуту наркотичних речовин, 24 факти незаконного зберігання наркотиків без мети збуту, 4 незаконних посіви та 3 факти порушень правил обігу наркотичних речовин, - повідомляє начальник Берегівського райвідділу міліції полковник Олександр Яцканич.

Керівництво та особовий склад берегівської міліції вітають з професійним святом працівників сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків, бажають їм родинного добробуту, міцного здоров'я і щастя.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Калинівський ринок» ...
Наступна новина: На Черкащині, за збут ...

КОМЕНТАРІ