У Волинській області галина Куліш з села Горзвин уже упродовж 20 років оточує увагою та турботою тих, хто її найбільше потребує

У Волинській області галина Куліш з села Горзвин уже упродовж 20 років оточує увагою та турботою тих, хто її найбільше потребує

01.11.13 13:05 0 893
Галина Олександрівна Куліш з села Горзвин уже упродовж 20 років оточує увагою та турботою тих, хто найбільше її потребує. в ході урочистостей до Дня соціального працівникам голова облдержадміністрації Борис Клімчук особисто подякував їй за працю.

«Людей не можна порівнювати, але Галина Куліш є хорошим взірцем соціального працівника. Вона належить до тих людей, які вже просто не можуть по-іншому – вони живуть одним життям із підопічними, переймаються їх клопотами», - зазначив Борис Клімчук.

Соціальним працівником вона працює у Білостоцькому територіального центру соціального обслуговування Луцького району. На обслуговуванні у неї знаходиться 6 людей. Всі вони одинокі та мають IV групу рухової активності.

«У переліку послуг, які надає Галина Куліш, – доставка продуктів харчування, медикаментів, обробіток і благоустрій присадибних ділянок, оформлення документів на пільги, субсидії, оплату комунальних послуг, організація харчування та його приготування, ведення домашнього господарства (доїння корів, прибирання житла, організація дозвілля,сприяння в задоволенні духовних потреб)», - поінформував голова облдержадміністрації.

Хоча Галина Куліш має велику родину, господарство, обробляє землю, час для нужденних вона завжди знаходить.

«Толерантна і ввічлива, відповідальна – так кажуть про Галину Олександрівну її підопічні, колеги, сусіди», - сказав Борис Клімчук.

З нагоди професійного свята голова облдержадміністрації вручив пані Галині грошову премію та подарував квіти.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині ...
Наступна новина: Закарпаття: на «Дружбі» ...

КОМЕНТАРІ