В Луцьку відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери

В Луцьку відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери

01.11.13 13:30 0 1091
У Палаці культури міста Луцька відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Учасників урочистого зібрання привітав голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук. Він у своєму виступі акцентував на тому, що у соціальній сфері області працюють відповідальні доброзичливі люди, які добре виконують соціальні ініціативи Президента України, наближаючи послуги до людей. Кращим працівникам він вручив відзнаки центральної влади та обласної державної адміністрації. Відзнаки обласної ради вручив голова облради Володимир Войтович.

Міський голова Микола Романюк подякував за працю працівникам соціальної сфери, побажав щастя, здоров’я, щоб Бог вертав добро сторицею і вручив Подяки за сумлінну працю, надання якісних муніципальних послуг, значний особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту мешканців міста, а також з нагоди Дня працівника соціальної сфери: Ляшук Людмилі Анатоліївні, спеціалісту І категорії відділу обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці департаменту соціальної політики Луцької міської ради; Назарук Наталії Валеріївні, фахівцю із соціальної роботи Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Бадирі Інні Леонідівні, фахівцю із соціальної роботи Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Подяку міського голови за сумлінну працю, також отримали: Лозицька Світлана Дмитрівна, соціальний працівник ІІ категорії відділення соціально-побутової адаптації територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька; Островська Наталія Євгенівна, провідний бухгалтер територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька; Колядко Лариса Вікторівна, заступник директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька; Плех Ольга Володимирівна, головний спеціаліст відділу відшкодування шкоди потерпілим відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м.Луцьку Волинської області; Стельмащук Лілія Степанівна, страховий експерт з охорони праці відділу організації профілактики нещасних випадків на виробництві та профзахворювань відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Луцьку Волинської області; Попа Олена Григорівна, головний спеціаліст відділу організації працевлаштування населення Луцького міського центру зайнятості; Іщик Людмила Андріївна, головний спеціаліст відділу взаємодії з роботодавцями Луцького міського центру зайнятості.

Для учасників урочистостей підготували концерт Державний академічний Волинський народний хор, інші художні колективи.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ