У Волинській області за продаж самогону - до відповідальності

У Волинській області за продаж самогону - до відповідальності

01.11.13 12:08 0 1019
Незважаючи на заборону виготовлення, зберігання та збуту самогону або інших міцних спиртних напоїв домашнього виробництва та передбачену законодавством відповідальність, роботи в правоохоронців у цьому напрямку все ж вистачає. Кількість осіб, котрі намагаються таким чином заробити, не меншає.

Для прикладу в Шацькому районі встановили двох осіб, котрі налагодили такий-собі горілчаний бізнес. Загалом у них вилучили 112 літрів готового для продажу самогону. У 39-річного жителя села Острів’я дільничні інспектори міліції виявили 60 літрів оковитої, а в 67-річної жительки села Світязь – 52 літра.

– Із початку року дільничні інспектори міліції Шацького району склали 45 протоколів за статтею 176 (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення) Кодексу України про адміністративні правопорушення, за яку передбачено відповідальність у вигляді накладення штрафу від трьох до десяти неоподаткованих мінімум доходів громадян, – розповів начальник сектору ДІМ Шацького РВ УМВС України у Волинській області Анатолій Штемпель. – Утім дільничні інспектори постійно здійснюють серед населення профілактичну роботу щодо недопущення таких правопорушень. Більше того – спільно із працівниками кримінальної міліції у справах дітей з метою запобігання продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів і профілактики шкідливих звичок серед підлітків проводять бесіди з продавцями та школярами.

Олена КОСТЮК,

Шацький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія прагне від США ...
Наступна новина: Львівщина: 3 листопала 2013 ...

КОМЕНТАРІ