На Волині син виштовхнув матір з вікна

На Волині син виштовхнув матір з вікна

01.11.13 09:27 0 753
Хтось голосно кликав на допомогу, мало не всі жителі багатоповерхівки збіглися до під’їзду. З’ясувалось, що жінка випала з вікна першого поверху.

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС зателефонував черговий лікар травматологічного відділення і повідомив, що до них із переломом ноги госпіталізована 54-річна місцева жителька.

Слідчо-оперативна група, яка прибула до лікарні, з’ясувала, що тілесні ушкодження жінка отримала через свого 32-річного сина. Зі слів заявниці, саме він виштовхнув її з вікна, попередньо вдаривши в обличчя кулаком. А причиною конфлікту, як стверджує жінка, стало те, що вона почала вимагати повернення грошей, які заховала під килимком у ванній кімнаті, а син їх вкрав.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією умисне легке тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України). Триває слідство, призначено ряд експертиз, які допоможуть встановити обставини та ступінь отриманих жінкою тілесних ушкоджень.

Варто відзначити, що матір постійно живе із сином, обоє часто заглядають у чарку, тож конфлікти між ними – звична річ.

Аліна Матусевич,

Володимир-Волинський МВ УМВС

України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Сіллах: "Настав час ...

КОМЕНТАРІ