Рятувальники вшановують пам’ять воїнів-визволителів української землі

Рятувальники вшановують пам’ять воїнів-визволителів української землі

01.11.13 09:44 0 758
Рятувальники беруть участь в урочистих заходах з нагоди відзначання 69-ї річниці визволення українських земель від німецько-фашистських загарбників. Урочистості з нагоди святкування вже відбулися у більшості регіональних підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Так, рятувальники Херсонщини та Рівненщини, разом із ветеранами Великої Вітчизняної війни, представниками органів влади, духовенства та громадськості, поклали квіти біля пам’ятників воїнам-визволителям.

А в школах Житомирської області пройшли Уроки мужності, на яких ветерани пожежної охорони та війни розповідали дітям про те, як визволяли рідний край у 1943 р., про будні і труднощі партизанського життя суворої зими 1943-го – коли не вистачало їжі, патронів, людських резервів. Але тоді відданих синів своєї Батьківщини єднала непереборна віра у перемогу і прагнення вижити всупереч усім труднощам життя та війни.

Пам’ять про подвиги, які здійснили заради визволення Батьківщини її вірні сини та доньки в часи війни, – незабутня сторінка української історії. Наше завдання – зберегти цю свободу.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі затвердили ...
Наступна новина: Василь Хомінець очолив ...

КОМЕНТАРІ