Десятий ювілейний конкурс

Десятий ювілейний конкурс "100 кращих товарів України" виявився напрочуд вдалим для обласних виробників

01.11.13 08:30 0 911
1-2 листопада в Українському Домі у м. Києві пройдуть фінальні заходи Всеукраїнського конкурсу якості (товарів, робіт, послуг) "100 кращих товарів України" та Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка "Я хочу жити в якісному світі" у 2013 р.

Ці конкурси проводяться під патронатом Президента України за підтримки Уряду України та сприяння Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Виставки переможців цих конкурсів мають статус національних.

Обидва конкурси проводяться в два етапи: регіональний і загальнодержавний. Загалом, у регіональному етапі конкурсу "100 кращих товарів України" взяли участь 47 обласних підприємств, які представили 50 видів продукції, товарів, робіт і послуг (кожен учасник має право представляти на конкурс кілька видів продукції). Перемогу отримали 27 підприємств з 30 видами продукції. На загальнодержавний етап пішли шість підприємств, які представили сім видів продукції.

Вдалою новинкою цьогорічної виставки "100 кращих товарів України" стане формування експозицій підприємств не за номінаціями, як у попередні роки, а за територіальною приналежністю учасників. Відвідувачі виставки матимуть гарну нагоду не лише побіжно ознайомитися з досягненнями виробників або ж із рівнем надання послуг у тому чи іншому регіоні, але й скласти цілісне уявлення про загальний стан економіки окремо взятих областей України.

Нинішнього року на цьому престижному форумі якості Житомирщину гідно представлятимуть переможці загальнодержавного етапу конкурсу "100 кращих товарів України": ПАТ "Житомирський маслозавод", НВ ТОВ "Житомирбіопродукт", ТОВ "Ревега", ДП "Євроголд Індестріз ЛТД" і ПрАТ "Коростенський завод МДФ" та лауреати – ТОВ "Юнігран" (м. Малин) і ПрАТ "Коростенський завод МДФ" (підприємство представляло два види продукції). Як бачимо, десятий ювілейний конкурс виявився напрочуд вдалим для обласних виробників. Жодного попереднього разу стільки підприємств Житомирщини не виборювали перемогу. Це справжній успіх наполегливості наших земляків і вміння працювати в нових ринкових умовах.

Довідкова інформація

ПАТ "Житомирський маслозавод" – компанія "Рудь" – лідер серед українських виробників морозива. Підприємством виробляється близько 27,0 тис. т морозива на рік, що складає 25% ринку морозива України.

ПАТ "Жиnомирський маслозавод" постачає свою продукцію в усі регіони України, експортує у країни близького та дальнього зарубіжжя, а саме: Молдову, Ізраїль, Голландію, Японію, Грузію, Вірменію, Азербайджан, Казахстан, Росію та інші країни світу. Морозиво під торговою маркою Рудь отримує чисельні нагороди на виставках та конкурсах: «Світ морозива та холоду», «100 кращих товарів України», «Кращий вітчизняний товар року», «Фаворит успіху». Такого успіху досягли завдяки впровадженню сучасних маркетингово-збутових систем, посиленню технологічної дисципліни, економії сировини та енергоресурсів, запровадженню нових технологій і встановлення найсучаснішого потужного обладнання. На виставці представлено морозиво "Ягідна спокуса". Це кисло-солодке фруктове морозиво з соком, містить вітамін С, легко засвоюється, призначене для споживання широкими верствами населення.

НВ ТОВ «Житомирбіопродукт» займає власну нішу на ринку продуктів харчування функціонального та спеціального дієтичного призначення на основі інноваційних технологій. Підприємство спрямовано на виробництво харчової продукції, яка забезпечує первинну аліментарну профілактику виникнення захворювань, полегшення перебігу наявних захворювань; використання екологічно чистої та біологічно повноцінної рослинної сировини; низькотемпературну (не вище +40ºС) переробку сировини на всіх етапах виробництва, включаючи сушіння. Основні типи продукції: натуральні високоякісні рослинні олії (льону, гарбуза, розторопші плямистої, зародків пшениці, винограду, плодів шипшини, примули вечірньої (енотери), горіху волоського, амаранту та інші); різноманітні олії салатні; функціональні харчові продукти; продукти для діабетиків та різноманітні частково знежирені шроти.

ТОВ «Ревега» займає провідне місце серед виробників рибної продукції на Житомирщині. На базі сучасних технологій тут виготовляється понад 30 видів пресервів з риби в різних соусах та заливках, 15 видів продукції з мідій і кальмарів, 12 видів пресервів з морської капусти.

ПрАТ «Коростенський завод МДФ» – перший в Україні завод з виробництва MDF- і HDF плит та ламінованої підлоги. На підприємстві встановлені автоматизовані технологічні лінії німецьких компаній Siempelkamp – загальновизнаного лідера обладнання для виробництва деревних плит, лінія ламінування фірми Wemhoner і лінія з виробництва ламінованих підлог фірми Homag.

ТОВ «Юнігран» — товариство, яке займає лідируючі позиції на будівельному ринку України. Пропонує для шляховиків, будівельників, покрівельників і ландшафтних дизайнерів гранітний щебінь високої якості, бутовий камінь, декоративний гранітний пісок червоного і сірого кольорів, попередньо розфасований по 1 тонні в зручну тару (біг-бег). Компаніям, які виробляють бетонні вироби — постачає митий гранітний пісок. Крім того, ТОВ «Юнігран» пропонує бетонні вироби власного виробництва, зокрема стінові блоки, бордюри, поребрики, тротуарну плитку різноманітної кофігурації та кольорової гами, які виготовляються на заводі компанії за німецькою технологією та на німецькому обладнанні.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "ПСЖ" готовий викласти ...

КОМЕНТАРІ