На Київщині незаконне поводження зі зброєю призвело до реанімації

На Київщині незаконне поводження зі зброєю призвело до реанімації

01.11.13 08:49 0 857
До Васильківського міського відділення міліції надійшло повідомлення, від чергового лікаря Центральної районної лікарні про те, що до реанімаційного відділення доставлено чоловіка із забиттям обличчя, рваними ранами живота та тулуба. Попередньо встановлено, що чоловік в домашніх умовах робив із гранат та мін сувеніри: самотужки розпилював, чистив, витягував вибухонебезпечні речовини та розповсюджував замовникам по всій Україні.

Потерпілий пояснень не надав так, як перебував без свідомості. Його батько пояснив, що почув звук схожий на вибух, підійшовши до сараю, побачив у вказаному приміщенні свого сина з тілесними ушкодженнями, без свідомості, після чого викликав швидку медичну допомогу.

Під час огляду домоволодіння в селі Залізничний Хутір Васильківського району Київської області було вилучено 25 предметів схожих на детонатори, 7 оптичних прицілів, 103 предмети схожі на снаряди та гільзи, 2 предмети схожі на авіаційні бомби. Також виявлено згорток газети, в якому знаходилась сипуча речовина темно-коричневого кольору, зовні схожа на тротил.

Наразі встановлюються обставини події. За даним фактом слідчим відділом Васильківського МВ ГУМВС України в Київській області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, вибуховими припасами або вибуховими речовинами), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років. Досудове слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України

в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ТНЕУ ...
Наступна новина: На Полтавщині відбувся ...

КОМЕНТАРІ