Миколаївські правоохоронці виконали обіцянку, яку дали дітям

Миколаївські правоохоронці виконали обіцянку, яку дали дітям

01.11.13 08:15 0 871
Вітаючи з днем вчителя педагогічний склад підшефного навчального закладу, начальник управління міліції в Миколаївській області полковник міліції Юрій Сєднєв пообіцяв не залишити поза увагою вихованців під час осінніх канікул.

Дітям з Очаківської школи-інтернату було запропоновано весело провести час. Правоохоронці організували для них відвідування льодового катку та зоопарку.

Вихованців школи-інтернату та їх вчителів, які приїхали до обласного центру у супроводженні Державтоінспекції, біля катку, очікували начальник міліції області, його заступник та заступники начальника Управління кадрового забезпечення.

Діти, уважно вислухавши керівника гарнізону міліції полковника міліції Юрія Сєднєва про їх розпорядок дня, гуртом подякували своєму шефу та мерщій направились до льодового поля.

Неповнолітні та їх вчителі кілька годин ковзалися, а потім, коли в них вже не залишилось сил на «фізичні» вправи, пообідали та направились до зоопарку.

Із тваринним світом відвідувачів знайомила екскурсовод, яка детально розповідала про всі умови утримування звірів та птиць, а також, цікаві історії, як саме попадали до зоопарку ти чи інші тварини та, звісно, про історію створення самого зоопарку.

На закінчення прогулянки на вихованців підшефного інтернату очікував ще один сюрприз. Начальник УМВС, цікавлячись у дітей, чи сподобались їм шні розваги, пообіцяв, під час зимових канікул, організувати для дітей екскурсії до музеїв міста Миколаєва.

Гості правоохоронців поїхали додому не з порожніми руками – кожному вихованцю було вручено по пакунку із солодощами.

СЗГ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сергій Надал привітав ...

КОМЕНТАРІ