У Вінниці міліція затримала іноземця, який незаконно перетнув український кордон та заробляв квартирними крадіжками

У Вінниці міліція затримала іноземця, який незаконно перетнув український кордон та заробляв квартирними крадіжками

01.11.13 08:40 0 903
Працівники вінницької міліції затримали мешканця Грузії, який спеціалізувався на квартирних крадіжках. На рахунку затриманого більше десятка потерпілих громадян. Ноутбуки, документи та сейф з грішми стали здобиччю злодія.

Останнім часом до міського відділу міліції почали частіше надходити повідомлення від вінничан про скоєння квартирних крадіжок. Злодійський почерк проникнення у помешкання свідчив, що до злочинів причетна одна й та сама особа, яка шляхом зламу серцевини замка дверей потрапляла у квартири. Після незваного гостя у потерпілих зникли гроші, ноутбуки, документи та інші цінні речі. Як не старався злодій, залишитися непоміченим йому не вдалося. Пильні мешканці одного з будинків у Замостянському районі міста побачили, як незнайомець щось видивляється біля їхнього під’їзду, і викликали міліцію.

Затриманим виявився 29-річний житель Грузії, який незаконно перебував на території України. Чоловік перебивався тимчасовими заробітками, яких йому не вистачало, тому він вирішив підзаробити крадіжками.

Під час огляду у помешканні підозрюваного працівники виявили речі, про викрадення яких повідомляли вінничани: ноутбуки, документи та … невеликий сейф, в якому було 4 тисячі гривень.

Слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). За двома фактами крадіжок затриманому оголошено про підозру. Чоловік обґрунтовано підозрюється ще у дванадцяти крадіжках, вчинених аналогічним способом. Наразі зловмисник знаходиться під вартою. Йому загрожує покарання до 6 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ