На Дніпропетровщині правоохоронці розкрили зухвале пограбування ветерана війни

На Дніпропетровщині правоохоронці розкрили зухвале пограбування ветерана війни

01.11.13 08:45 0 796
Вночі двоє розбійників у масках з прорізами для очей розбили вікно у будинку 88-річного лежачого дідуся та увірвалися у помешкання. Побивши хворого пенсіонера, вони забрали гроші та цінні речі. За декілька днів зловмисників затримали – у них вилучили частину викраденого.

Дізнавшись про пограбування ветерана, правоохоронці негайно виїхали на місце події. Вони з’ясували, що побивши постраждалого по обличчю, зловмисники почали вимагати у нього гроші. Дідусь витягнув з-під матраца 2 тисячі гривень та віддав їх грабіжникам. Але їм цього виявилося замало – обшукавши будинок, вони забрали із собою мобільний телефон та цінні документи.

Працівники міліції протягом доби сиділи у засідці, щоб затримати зловмисників. Ними виявилися непрацюючі, раніше судимі мешканці м. Новомосковська віком 25-ти і 41-го року. Частину викраденого, а саме – особисті документи та документи на будинок, вилучено. Слідство перевіряє інформацію стосовно намірів зловмисників шахрайським шляхом, використовуючи викрадені документи на право власності, перепродати житло пенсіонера.

Їх дії кваліфікуються слідчими Новомосковського міського відділу міліції за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років.

ВЗГ ГУМВС України

у Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопіллі у ТНЕУ ...

КОМЕНТАРІ