На Полтавщині відбувся фінал всеукраїнських змагань

На Полтавщині відбувся фінал всеукраїнських змагань "Футбол без меж"

01.11.13 08:50 0 1001
Змагання з міні-футболу проводилося серед вихованців шкіл-інтернатів для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також дітей, які перебувають на обліках міліції.

Діти прибули до Полтавщини із 17 областей України: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Черкаської, Чернівецької та Чернігівської.

Захід тривав три дні та закінчився 30-го жовтня нагородженням учасників змагань. На урочистому закритті турніру були присутні почесні гості: заступник начальника Управління кадрового забезпечення Сергій Грицюк, начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС Жанна Ахіджанян, представник департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації Наталія Драч, виконавчий директор Фонду «Братів Павліченків» Вадим Коблецький, заступник директора Полтавської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат № 1 І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради Сергій Ходирєв.

Із фіналом учасників привітали своїми виступами представники Полтавського обласного військово-спортивного центру «Воїн» та вихованці Обласного центру естетичного виховання учнівської молоді – зразковий ансамбль фольклорно-стилізованого танцю «Плай» та народна школа сучасної хореографії «Тотус».

На знак вдячності сектор кримінальної міліції у справах дітей УМВС організував для діток частування солодощами.

Перемогу в турнірі з міні-футболу здобула команда Полтавської спеціалізованої загальноосвітня школа-інтернат № 1 І-ІІІ ступенів. Друге місце у запеклому протиборстві завоювали учні Чернігівської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів, а третю позицію посіли гравці Миколаївської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів. Найкращим голкіпером суддівська колегія визнала гравця Євгенія Саука (Чернігівська область), почесне звання кращого захисника здобув Павло Кравченко (Миколаївська область), а кращим нападником обрали полтавського форварда Олексія Гуловича. Приз глядацьких симпатій здобув Владислав Демчук, а кращим тренером визнано Сергія Ходирєва (Полтавська область).

Призери та номінанти спортивного свята отримали від обласного управління міліції та дирекції Фонду «Братів Павліченків» призи: грамоти, дипломи, кубки, медалі, спортивний інвентар з футбольною атрибутикою, солодощі та DVD-програвачі.

За словами Жанни Ахіджанян, такий захід для дітей став чудовою нагодою провести весело час, отримати нові емоції від спілкування зі своїми ровесниками та зіграти у свою улюблену гру в сучасному спортивному залі.

«Ми постійно піклуємося про дітей та намагаємося створити для них всі умови аби вони відчували себе щасливими, зростали у здоровому середовищі та були життєрадісними, - розповіла Жанна Суренівна, - ми й надалі будемо організовувати для дітей цікаві заходи та влаштовувати для них незабутні зустрічі, адже наше головне завдання – вберегти їх від негативного впливу вулиці та зацікавити корисними справами!»

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Київщині незаконне ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ