У Львівській області до ЛьвДУВС завітав генерал-майор міліції Василь Рябошапко

У Львівській області до ЛьвДУВС завітав генерал-майор міліції Василь Рябошапко

01.11.13 13:42 0 1778
30 жовтня у рамках університету культури відбулася зустріч курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ з генерал-майором міліції Василем Рябошапком.

Василь Іванович на службі в органах внутрішніх справ з 1978 року, і пройшов шлях від старшини до генерал-майора міліції. Розпочавши службу оперуповноваженим Залізничного РВ міста Львова, пройшов усі щаблі службової драбини, очолював колективи повітряної, транспортної, податкової та територіальної міліції Львівщини. З органів МВС звільнився з посади заступника начальника ГУМВС України у Львівській області з питань Євро-2012, після успішного його завершення.

Тож, Василеві Івановичу, з його більш, ніж тридцятилітнім стажем роботи у правоохоронних органах, не потрібно було довго роздумувати над тим, що саме розповісти майбутнім офіцерам міліції. Професійний та життєвий досвід львівського генерала засвідчив, що у щоденній діяльності необхідно дотримуватися кількох принципів:

«У першу чергу, будьте порядними людьми – повірте, це допоможе вам успішно працювати в колективі, налагоджувати контакти з громадянами та здобувати нових друзів. По-друге, для того, щоб просуватися по службовій драбині, бути ерудованим фахівцем та просто цікавим співрозмовником – учіться, учіться та ще раз учіться. Знання – це те невід’ємне, що є у кожної людини. А по-третє, раджу вам завжди займатися спортом, адже він не лише дарує хороше здоров’я та приємний зовнішній вигляд, а й допомагає зняти напругу після важких робочих днів, які часто трапляються у правоохоронців», - настановив молоде покоління Василь Рябошапко.

Гість охоче ділився із курсантами історіями з професійного життя, давав поради та відповідав на запитання залу. А майбутні правоохоронці, у свою чергу, із зацікавленням слухали людину, яка є прикладом для наслідування, адже який курсант не мріє стати генералом?

Такі зустрічі вже не вперше проводяться у ЛьвДУВС. Навчальний заклад часто відвідують видатні особистості, ветерани органів внутрішніх справ, митці – люди, які є достойним прикладом для наслідування.

ВЗГ ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Закарпатті кредитна ...
Наступна новина: Чернігівська школа № 20 ...

КОМЕНТАРІ