В Закарпатській області очільник Рахівської міліції звітував на сесії районної ради

В Закарпатській області очільник Рахівської міліції звітував на сесії районної ради

01.11.13 13:38 0 879
На пленарному засіданні сесії Рахівської районної ради начальник міліції Віталій Шимоняк інформував депутатів району про результати діяльності правоохоронців за дев’ять місяців поточного року та про основні напрямки роботи.

Так, протягом дев’яти місяців року черговою частиною Рахівського РВ УМВС обліковано 2991-у заяву і повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 963 відомості про вчинені кримінальні правопорушення, за якими розпочато кримінальні провадження.

Суттєво зменшилось число крадіжок з квартир та будинків: з 21-ї до 3-х. Протягом року правоохоронцями розкрито 50 крадіжок та 7 із 8-ми пограбувань, вчинених на території району.

Виявлено 13 фактів вчинення кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним поводженням зі зброєю, в т.ч. 9 кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним зберіганням вогнепальної зброї.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про 21 кримінальне правопорушення, пов’язане з незаконним обігом наркотичних речовин, 6 з яких - це збут наркотиків.

По лінії протидії злочинності у сфері економіки розпочато 44 кримінальні провадження. Службою боротьби з економічною злочинністю проводиться відповідна робота по відшкодуванню нанесених збитків по кримінальним справам.

Проаналізувавши стан криміногенної ситуацію в районі, Віталій Шимоняк наголосив на важливості тісної співпраці з органами місцевого самоврядування, особливо з питань залучення громадян до охорони громадського порядку. Відмітив голову Великобичківської селищної ради Одарку Зеленко, яка виділила кошти на встановлення камер відеонагляду в селищі та ремонт дільничного пункту міліції.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: 05.11.– 07.11 – виїзний ...

КОМЕНТАРІ