В Закарпатській області начальник кримінальної міліції провів пряму телефонну лінію з мешканцями Мукачівщини

В Закарпатській області начальник кримінальної міліції провів пряму телефонну лінію з мешканцями Мукачівщини

01.11.13 13:23 0 904
Днями пряму телефонну лінію із мешканцями Мукачівщини провів заступник начальника Мукачівського міського відділу міліції - начальник кримінальної міліції Іван Повханич.

Протягом години підполковник міліції відповідав на телефонні дзвінки мешканців міста Мукачева та району. Значна частина запитань були побутового характеру - то квартиру не поділили, то дитину, то із сусідом за межу не помиряться. І в усіх випадках громадяни вимагають допомоги з боку міліції.

Також до заступника начальника міськвідділу звертались громадяни, які цікавились ходом розслідування кримінальних проваджень, в основному крадіжок з квартир, автомобілів. Як зазначив Іван Іванович, дійсно останнім часом на території Мукачева почастішали крадіжки з автомобілів шляхом розбиття скла. Зловмисники вишуковують автомобілі, які припарковані під багатоповерхівками, не обладнані сигналізацією і вночі, розбиваючи скло, викрадають з машини те, що їм потрібно.

Хочеться ще раз звернутись до місцевих мешканців і нагадати про елементарні правила безпеки, аби уберегти своє майно від зловмисників:

- обладнайте автомобіль надійними замками, сигналізацією, механічним замком керма, важеля коробки перемикання швидкостей;

- не забувайте зачиняти вікна та дверцята машини, навіть якщо залишаєте її ненадовго;

- ні в якому разі не залишайте на виду в салоні цінні речі та документи;

- паркуйте автомашину там, де переконані у її безпеці – де є освітлення та охорона.

Загалом, під час прямої телефонної лінії начальник кримінальної міліції Іван Повханич дав змістовні відповіді на всі запитання громадян та запевнив, що по кожному зверненню до міськвідділу ведеться ретельне розслідування і кожне з них знаходиться на контролі керівництва Мукачівського міського відділу міліції.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Standard & Poor's ...
Наступна новина: На Тернопіллі коротке ...

КОМЕНТАРІ