В Закарпатській області мукачівці здають незареєстровану зброю, аби не мати проблем із законом

В Закарпатській області мукачівці здають незареєстровану зброю, аби не мати проблем із законом

01.11.13 14:07 0 911
У період з 1 по 31 листопада на території Мукачівщини, як і по всій Україні, проходитиме місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин.

Основна мета цієї операції – не лише вилучення в населення незареєстрованих “стволів” і боєприпасів, але й офіційна реєстрація зброї на громадян, котрі добровільно здають її в установленому законом порядку.

- Місячник добровільної здачі зброї проводиться в області систематично, два рази на рік, - розповідає старший інспектор дозвільної системи Юрій Когут. - У травні місяці 11 громадян скористалися нагодою та добровільно здали зброю. В результаті мукачівською міліцією було вилучено і взято на облік 15 одиниць зброї, з них 9 - гладкоствольної мисливської та 5 — газової.

Правоохоронці застерігають: подбайте про те, щоб уникнути кримінальної відповідальності, адже за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами законом передбачене покарання – позбавлення волі на строк до п’яти років. Добровільна здача зброї, боєприпасів та вибухівки звільняє від будь-якої (кримінальної чи адміністративної) відповідальності. Скористайтесь наданою можливістю під час місячника добровільної здачі зброї.

Шановні жителі м.Мукачева та Мукачівського району! Якщо ви маєте незареєстровану вогнепальну зброю, то в період проведення місячника добровільної здачі зброї вам слід звернутися з відповідною заявою до міліції. Працівники дозвільної системи нададуть вам кваліфіковану консультацію, допоможуть у легалізації зброї. За довідками звертатися до старшого інспектора дозвільної системи Мукачівського МВ УМВС майора міліції Ю. Когута, за адресою: м.Мукачево, вул.Маргітича, 48, каб.№6.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд у Грузії виправдав ...
Наступна новина: На Тернопіллі горить суха ...

КОМЕНТАРІ