В Закарпатській області виноградівські правоохоронці розкрили крадіжку мобільного телефона

В Закарпатській області виноградівські правоохоронці розкрили крадіжку мобільного телефона

01.11.13 12:20 0 871
Днями до Виноградівського райвідділу міліції зателефонував мешканець м.Виноградів. Громадянин пожалівся правоохоронцям, що, прийшовши до свого помешкання, він побачив розбиті вхідні двері. Як стало відомо, до квартири господарів, поки їх не було вдома, проник невідомий громадянин та викрав мобільний телефон марки «Lenovo».

Отримавши повідомлення про злочин, правоохоронці відразу виїхали на місце пригоди, де почали проводити першочергові розшукові заходи. Речі в квартирі не були розкидані, тож працівники міліції дійшли висновку, що зловмисник добре орієнтувався в даному помешканні. Міліціонери дізналися, що у господині є приятель, який частенько до неї навідувався. Даний громадянин був затриманий, 21-річний мешканець одного з сіл району зізнався у скоєному злочині.

Сам затриманий розповів, що в той день був у сильному алкогольному сп’янінні й вирішив відвідати свою приятельку в м.Виноградів. Та коли побачив, що двері закриті й вдома нікого немає, розбив їх і зайшов до кухонної кімнати, де з шафи викрав мобільний телефон.

Нині за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Остаточну крапку в цій історії поставить суд.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У КМУ “Міська ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ