На Хмельниччині рятувальники перевіряють стан пожежної та техногенної безпеки медзакладів

На Хмельниччині рятувальники перевіряють стан пожежної та техногенної безпеки медзакладів

01.11.13 13:30 0 892
З настанням осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду зростає загроза виникнення пожеж у закладах охорони здоров’я. Як правило, загорання супроводжуються значною загибеллю людей, матеріальними збитками, пошкодженням обладнання та техніки. Пожежі виникають внаслідок порушення правил влаштування та експлуатації електрообладнання, пристроїв вироблення тепла, недотримання технології та протипожежного режиму, необережного поводження з вогнем та низької дисципліни працівників.

З 15 до 30 жовтня працівниками Відділу контролю за особливо важливими об’єктами та новобудовами спільно з інспекторським складом Хмельницького міського сектору Головного управління ДСНС у Хмельницькій області проведено планову перевірку стану пожежної та техногенної безпеки Хмельницької обллікарні.

За результатами заходу з керівним складом лікарні проведено нараду за участю начальника управління запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління підполковника служби цивільного захисту Дмитра Бондаря. Дмитро Володимирович, акцентував увагу медиків на основних вимогах правил пожежної та техногенної безпеки до медичних закладів у пожежонебезпечний осінньо-зимовий період, а також роз’яснив нагальні питання з протипожежного захисту.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбулися ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ