Вихованці Трускавецького ДЮСК «Спортовець» успішно виступили на відкритому чемпіонаті України з акватлону

Вихованці Трускавецького ДЮСК «Спортовець» успішно виступили на відкритому чемпіонаті України з акватлону

01.11.13 17:35 0 1385
Згідно календарного плану спортивних заходів Міністерсва молоді та спорту України, Федерації морського багатоборства та акватлону України в період з 27 до 30 жовтня 2013 р. у м. Києві проводився відкритий чемпіонат України з акватлону (плавання 100 м та біг 400 м) серед юнаків та дівчат середньої (1999-2000 рр.н.) та молодшої ( 2001 р.н. і мол.) вікових груп.

У змаганнях взяли участь 240 юних спортсменів ДЮСШ України. Успішно виступили на цих змаганнях вихованці відділення плавання Трускавецього ДЮСК «СПОРТОВЕВЦЬ» (тренери Олег Кирчей та Андрій Жгута). У середній віковій групі серед дівчат найкращий результат за сумою двоборства показала Галина Кісак, яка виборола перше місце та золоту медаль чемпіонату України. У молодшій віковій групі не було рівних вихованці ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Анастасії Мацюрак, яка також виборола звання чемпіонки України.

У вільний від змагань час вихованці Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ», разом зі своїми наставниками, проводили екскурсії вулицями Києва з відвідуванням міського зоопарку.

Ігор Гургула, заступник директора ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Велосипедистка Ірина ...
Наступна новина: Живописна лірика Олександра ...

КОМЕНТАРІ