Відсутність «коду» не впливає на подання розрахунку за формою №1ДФ

Відсутність «коду» не впливає на подання розрахунку за формою №1ДФ

01.11.13 18:52 0 949
Податковий розрахунок за формою №1ДФ однією порцією подають податкові агенти із штатною чисельністю працівників до 1000 осіб єдиним документом на всіх, що працюють. При цьому обов'язковою умовою є заповнення у цій звітності їхніх податкових номерів або серії та номера паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і повідомили про це відповідний орган доходів і зборів та мають відмітку в паспорті).
Якщо штатна чисельність працівників більша, ніж 1000 осіб, можливе подання податкового розрахунку кількома порціями, кожна з яких – це окремий податковий розрахунок із своїм номером порції. Строк подання останньої порції не повинен перевищувати встановленого строку подання податкового розрахунку. Аркуші окремого податкового розрахунку зшиваються.
Нагадаємо, що Порядок заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку затверджений Наказом ДПА України від 24.12.2010 р. № 1020.

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До 120-ї річниці ...
Наступна новина: Івано-Франківські платники ...

КОМЕНТАРІ