Завдяки оперативно-службовій діяльності Головного управління Міндоходів області бюджет отримав 3,3 млн грн

Завдяки оперативно-службовій діяльності Головного управління Міндоходів області бюджет отримав 3,3 млн грн

01.11.13 22:54 0 1001
Оперативне та слідче управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Тернопільській області підвели підсумки оперативно-службової діяльності за 9 місяців цього року.
Нарада за участю працівників підрозділів оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів, а також оперативного відділу Тернопільської ОДПІ відбулася під головуванням заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Тернопільській області підполковника податкової міліції Ігоря Сторожука.
«За наслідками проведеної роботи упродовж січня-вересня 2013 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за матеріалами оперативних підрозділів внесено 52 матеріали про кримінальні правопорушення, з них 34 – за фактами ухилення від сплати податків. Завершено досудове розслідування у 13 кримінальних провадженнях, внаслідок чого до Державного бюджету надійшло 3,3 млн грн, – зазначив Ігор Сторожук. – З незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на суму 403 тис. грн. За результатами розгляду кримінальних проваджень та адмінпротоколів прийнято рішення про конфіскацію підакцизних товарів на суму 122,9 тис. грн. Припинено діяльність двох підпільних цехів з виготовлення лікеро-горілчаних виробів».
Також на оперативній нараді виступив начальник відділу внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Малець, який розповів особовому складу оперативного та слідчого управління фінансових розслідувань про заходи з упередження скоєння правопорушень працівниками Міндоходів та наголосив про персональну відповідальність за дотримання законності та недопущення порушення вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та інших нормативно-правових актів у сфері запобігання і протидії корупції.


Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківська ДПІ ...
Наступна новина: На Рівненщині за ...

КОМЕНТАРІ