На Рівненщині за неправильну касову техніку з 1 липня штраф - 170 гривень

На Рівненщині за неправильну касову техніку з 1 липня штраф - 170 гривень

02.11.13 02:51 0 2362
Для суб’єктів господарювання існує два способи виконання вимог законодавства щодо звітування «електронною стрічкою»: перший – придбати РРО нового покоління, які формують контрольну стрічку в електронній формі та містять вбудовані модеми; другий – модернізувати існуючий касовий апарат та підключити його до модему, ті хто не можуть сам підключити це обладнання можуть викликати спеціалістів з податкової інспекції, які пройшли курсы cisco і змошуть без проблем налаштувати подібне обладнання.
Користувачам касової техніки при її придбанні або заміні необхідно обов’язково звертатись до Центрів сервісного обслуговування або виробників РРО щодо проведення ними відповідного доопрацювання існуючої моделі РРО у термін до 01.07.2013, з якого використання такої техніки тягне за собою відповідальність у зв’язку з введенням в дію п. 9 ст. 17 Закону N 265, яка передбачає, що до суб’єктів господарювання застосовуються фінансові санкції у розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 грн.)– в разі неподання до органів державної податкової служби звітності, пов’язаної із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій, розрахункових книжок та копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків з реєстраторів розрахункових операцій по дротових або бездротових каналах зв’язку.
Детальну інформацію з питання користування новим сервісом – поданням звітності про використання РРО до органів ДПС в електронному вигляді, можна почерпнути на сайтах ДПСУ (www.sts.gov.ua), НБУ (www.bank.gov.ua) і за телефонами довідкової служби ДПС України: (0800) 501-00-70, (044) 454-16-13.

Леся Тиркус
медіа-центр ДПС у Рівненській області

Uzinform
Источник: http://training-microtest.ru/courses/vendor7/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 127)
Попередня новина: Завдяки ...
Наступна новина: Переваги та недоліки онлайн ...

КОМЕНТАРІ