Рівненські міліціонери затримали двох наркоторговців

Рівненські міліціонери затримали двох наркоторговців

02.11.13 22:51 0 2067
Співробітники ВБНОН Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області під час санкціонованого обшуку виявили у 37-річної рівнянки майже десять грамів речовини, ззовні схожої на метамфетамін. Крім того, у помешканні жінки знаходилося ще й близько трьох грамів марихуани. Аби затримати зловмисницю, правоохоронці провели дві оперативні закупівлі.

— Міліціонери під час перевірки оперативної інформації затримали жінку, коли вона мала намір збути дурман-зілля, — зазначив начальник ВБНОН УМВС України в Рівненській області В’ячеслав Кузик. — Наразі за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження.

Крім того, міліціонери викрили діючий «притон», організований 25-річним мешканцем обласного центру. Молодик, облаштувавши гараж у селі Бармаки Рівненського району, дозволяв там споживати наркотичні речовини, які сам і продавав. У зловмисника вилучили чотири грами (40 доз) метамфетаміну, вартість яких на «чорному ринку» становить близько п’яти тисяч гривень, та пістолет.

За статтями 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) та 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України відкрито кримінальні провадження.

— За обома фактами вилучені речовини направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр, — підсумував підполковник міліції.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області

За коментарем ми звернулися до експерта з криміналістики Василя Степанюка. За його словами, міліція діяла професійно, але, якби в квартирі цього злочинця був встановлений жучок прослушка, то можна було б вийти і на безпосередніх постачальників наркотиків.

Uzinform
Источник: http://gps-zhuchok.com.ua/funktsii.html
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Фестиваль «Етновир» у ...

КОМЕНТАРІ