Переваги та недоліки онлайн кінотеатрів

Переваги та недоліки онлайн кінотеатрів

02.11.13 02:57 0 2558
Всі ми любимо дивитися кіно , хтось більшою мірою , а хтось - трохи менше. Наші смаки відрізняються , нам подобаються різні жанри , акторські склади , режисура , країни - виробники та роки випуску фільмів. Хтось ходить на прем'єри в кінотеатри , а хтось , у свою чергу , чекає , поки той чи інший фільм з'явиться в інтернеті . Якраз про онлайн- кінотеатрах , як ще називають сайти , де можна в режимі реального часу смотреть фильмы онлайн бесплатно без завантаження їх на жорсткий диск , ми сьогодні і поговоримо. Як ви вже здогадалися , у них є свої плюси і мінуси.

Серед плюсів , звичайно , хочеться відразу ж зазначити доступність таких кінотеатрів. Ви можете бути вдома біля екрану свого персонального комп'ютера або взяти ноутбук з собою в дорогу , у вашій кишені може лежати КПК , а в сумці планшетний комп'ютер - і в кожному з перерахованих випадків вам знадобиться тільки швидкісний Інтернет і достатню кількість трафіку для того , щоб почати перегляд цікавить кіно. Все, як правило , зводиться до декількох натиснень клавіш , запуску браузера і вибору тієї картини , яку ви хочете подивитися.

Якщо ми говоримо про онлайн- кінотеатрі , то мається на увазі не обов'язково перегляд тільки тих фільмів , назва яких можна прочитати на афішах . Сьогодні на сторінках тематичних ресурсів можна також дивитися серіали , Щоденники вампіра 5 сезон , документальне та освітнє кіно , мультфільми , концерти , шоу та передачі. Окремо хочеться сказати про можливість перегляду старих фільмів , фільмів , які були випущені на екрани або кілька років тому , чи ще в радянський час. База хорошого ресурсу може обчислюватися тисячами фільмів.

Функціонал онлайн- кінотеатрів також заслуговує декількох слів. У хорошому кінотеатрі всі фільми будуть розподілені по категоріях , тут же ви знайдете зручну систему пошуку і фільтрації фільмів. База кіно буде постійно оновлюватися , а всі представлені фільми будуть пропонуватися відвідувачам сайту в хорошій якості і професійному озвучуванні , в незалежності від того , що ви запустите - Ходячі мерці 4 сезон або улюблену комедію 80- х років.

Але є у онлайн- кінотеатрів і деякі недоліки. Перший - це необхідність доступу до Інтернету. Другий - поява свіжих фільмів тільки через деякий час після їх прем'єри на великих екранах. Третє - якщо ви дивитеся серіали , наприклад , Надприродне 9 сезон , то нові серії ви також не побачите , поки їх не покажуть по ТБ. Нарешті , далеко не всі сайти , що надають можливість перегляду онлайн -відео , пропонують досить високу якість картинки і звуку.


Джерело: http://www.kinoxa-x.ru
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ