Свободівці привітали Всеукраїнську організацію "Тризуб" із 20-річчям

Свободівці привітали Всеукраїнську організацію "Тризуб" із 20-річчям

02.11.13 09:56 0 1037
1 листопада 2013 року у Тернополі в Українському домі "Перемога" відбулися урочисті збори, присвячені 20-й річниці з дня створення Всеукраїнської організації "Тризуб" ім. Степана Бандери. Участь у заході взяли народні депутати від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олексій Кайда та Юрій Сиротюк, очільник Тернопільського осередку "Свободи" Володимир Стаюра, голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець, заступник Тернопільського міського голови Леонід Бицюра, свободівці різних рад і рівнів, члени націоналістичних організацій области.

"Тризуб" – це організація, яка активно діє вже 20 років. Це організація, яка стала для тисячі молодих українців школою ідеї та чину, духовного та фізичного гарту, виховання в дусі патріотизму. Це організація, яка живить та запалює инших до боротьби. Цей шлях був нелегким. Тож хочу подякувати кожному молодому хлопцеві й дівчині, які під бандерівським стягом організації несуть віру, відданість ідеям і принципам українського націоналізму", – наголосив народний депутат Олексій Кайда.

Розпочалося свято спільною молитвою, опісля всі присутні виголосили молитву та Декалог українського націоналіста.

"Нині в світі панує дві ідеї – націоналістична та космополітична. Я впевнений: майбутнє тільки за націоналізмом. Адже ідеї націоналістичних організацій України в різні часи, є рятівними для людської цивілізації. ідею націоналізму гідно несе кожен "тризубівець". Символічною є й назва організації: тут закладені священний для кожного українця національний символ – тризуб та ім'я великого націоналіста – Степана Бандери. Я щиро вітаю всіх "тризубівців", їхніх провідників з 20-ю річницею від дня заснування ВО "Тризуб" ім. С. Бандери. Бажаю впевнености в своїх силах, силі своїх побратимів, впевнености в ідеях, які відстоюєте!", – наголосив свободівець Леонід Бицюра.

Свободівці привітали керівників та членів організації зі святом та побажали "тризубівцям" Божого благословення у подальшій діяльности, міцности духу і наснаги у боротьбі за українську ідею!

"Двадцята річниця з дня створення Всеукраїнської організації "Тризуб" ім. Степана Бандери – це визначна подія не тільки в Тернополі, а й в Україні. Без сумніву, кожен член організації демонструє відданість високим, перевіреним часом ідеалам, принципам та ідеям. Саме завдяки "Тризубу" ми маємо сотні молодих, активних, патріотично налаштованих молодих людей. Бажаю кожному "тризубівцю" й надалі залишатися вірним своїм ідеалам, гідно нести знамено націоналізму і кожного дня жити і працювати на славу України!", – підкреслив голова Тернопільського осередку ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: “Головний принцип ...

КОМЕНТАРІ