відбулася зустріч керівництва ГУ ДСНС з особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів району

відбулася зустріч керівництва ГУ ДСНС з особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів району

02.11.13 10:36 0 940
Покращення роботи з особовим складом Державної служби України з надзвичайних ситуацій було, є та залишається пріоритетним напрямком діяльності органів управління усіх рівнів. У цілому, успішні дії за призначенням залежать від морально-психологічного стану особового складу та обстановки в колективах.

Тому з метою забезпечення виконання вимог керівних документів Державної служби України з надзвичайних ситуацій щодо поліпшення роботи з особовим складом та опрацювання додаткових профілактичних заходів, Головне управління ДСНС України у Рівненській області розробило графік зустрічей керівництва Головного управління з особовим складом підпорядкованих підрозділів з виїздом на місця.

Так, 31 жовтня заступник начальника ГУ ДСНС підполковник служби цивільного захисту Олег Панюк спільно з начальником управління персоналом Анатолієм Полюшкевичем, провели зустріч з особовим складом Костопільського районного сектору, ДПРЧ-7 та ДПРП-2 Головного управління з метою виявлення проблемних питань повсякденної діяльності та вжиття заходів щодо їх усунення.

Під час зустрічі присутнім було роз`яснено зміни у Положенні про проходження служби, надано консультації щодо відпусток та призначення пенсій. Було вирішено питання забезпечення форменим одягом для особового складу та розглянуто питання про підготовку до опалювального сезону. Також була надана реальна оцінка стану готовності підрозділу до дій за призначенням в осінньо-зимовий період

Такі виїзні зустрічі з особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів області керівництвом обласного управління будуть проводитися в кожному підпорядкованому підрозділі ГУ ДСНС.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ