У Рівненській області питання організації виїздів до підпорядкованих прокуратур обговорено на навчально-практичному семінарі

У Рівненській області питання організації виїздів до підпорядкованих прокуратур обговорено на навчально-практичному семінарі

02.11.13 09:22 0 888
У прокуратурі Рівненської області 31 жовтня 2013 року проведено навчально-практичний семінар на тему "Організація виїздів до підпорядкованих прокуратур з метою перевірок та надання практичної допомоги у виконанні наказів Генерального прокурора України, оформлення їх результатів".

В ньому взяли участь керівники структурних підрозділів, старші прокурори та прокурори відділів прокуратури області, а також працівники, зараховані до кадрового резерву на керівні посади.

Відкрив заняття прокурор Рівненської області Олександр Черепаха. Він зазначив, що важливою умовою задля забезпечення прокуратурою верховенства закону в регіоні є належне виконання контрольних функцій усередині відомства. Тому працівники апарату прокуратури мають усвідомлювати важливість такої дієвої складової організації роботи та функції управління як контроль за роботою підпорядкованих прокуратур. Адже за результатами виїздів на місця відстежуються і оцінюються всі позитивні напрацювання, поширюється кращий досвід, заохочуються сумлінні працівники, що є запорукою ефективної діяльності органів прокуратури загалом.

Начальник організаційно-контрольного відділу прокуратури області Андрій Боровик розповів про організаційно-правові підстави для проведення виїздів, що визначені наказом Генерального прокурора України №1гн від 26.12.2011, а також про їх види та відмінність.

Перед учасниками семінару виступив виконувач обов’язків начальника організаційно-методичного відділу управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області Олександр Ващишин на тему: "Особливості підготовки до виїзду, його проведення та оформлення результатів".

Начальник управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області Тарас Ільящук та виконувач обов’язків старшого прокурора організаційно-контрольного відділу Руслана Пархута розповіли про шляхи вирішення проблем, які можуть виникати під час реалізації матеріалів виїздів до прокуратур районного рівня. У ході практичної частини занять працівники прокуратури виконали індивідуальні завдання.

Завдяки проведеному заходу його учасники мали можливість підвищити рівень кваліфікації, обмінятися практичним досвідом з питань на зазначеному напрямі діяльності.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Олег Сало зустрівся із ...

КОМЕНТАРІ