Рівненські правоохоронці піклуються про безпеку учнів під час осінніх канікул

Рівненські правоохоронці піклуються про безпеку учнів під час осінніх канікул

02.11.13 11:50 0 857
Із 28 жовтня у школах Рівненщини розпочалися осінні канікули. Упродовж тижня учні перебуватимуть поза межами навчальних закладів. Міліція радить дорослим провести профілактичні бесіди зі своїми дітьми перед початком канікул та цікавитися, чим вони займатимуться протягом тижня.

Спілкуйтеся зі своїми дітьми, пояснюйте про можливі випадки виникнення небезпеки на вулиці, проїжджій частині, місцях масового скупчення людей та вдома при поводженні з побутовою технікою, газо- та водопостачанням.

Пояснюйте дітям, що незнайомі люди також можуть їм зашкодити, втягнути до вчинення правопорушення чи вживання наркотичних речовин. Гарантія безпеки неповнолітніх повністю і цілком залежить тільки від Вашої пильності та уваги.

При виникненні будь-якої конфліктної ситуації на вулиці, у громадському транспорті чи в місцях масового скупчення людей підліток повинен у першу чергу повідомити своїх батьків, а ті, у разі потреби, зателефонувати до міліції.

Пам’ятайте, що міліція приймає будь-яке повідомлення або заяву від громадян про правопорушення та вживає усіх необхідних заходів для вчасного реагування та запобігання.

Пильнуйте власних дітей, адже їхня безпека залежить від правильних дій дорослих.

УКМСД УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Віталій ...
Наступна новина: Екологічна освіта в школах ...

КОМЕНТАРІ