Львівщина: гості Львіського форуму індустрії туризму та гостинності ознайомилися зі «Шляхами Жовківського Розточчя»

Львівщина: гості Львіського форуму індустрії туризму та гостинності ознайомилися зі «Шляхами Жовківського Розточчя»

02.11.13 13:14 0 819
31 жовтня в рамках Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності за сприяння департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації організовано пізнавальний тур «Шляхами Жовківського Розточчя».

У турі взяли участь представники туристичної сфери Миколаївської, Одеської, Херсонської, Запорізької, Тернопільської, Івано-Франківської, Закарпатської, Хмельницької областей, а також районних державних адміністрацій Львівської області.

Метою пізнавального туру стала популяризація унікальних туристично привабливих місць, які розташовані на Львівщині.

Учасники туру ознайомились з неповторними пам’ятками – ансамблем Крехівського монастиря, Вічевої площі м.Жовкви, Жовківським замком, костелом Св.Лаврентія, комплексом Василіанського монастиря. Завершальним пунктом пізнавального туру стало відвідання дерев’яної церкви Пресвятої Трійці 1720 року у м.Жовкві, яку включено до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Загалом, туристична програма видалася насиченою, цікавою та захоплюючою.

Проведення пізнавального туру для представників туристичної сфери областей України та районних державних адміністрацій Львівщини стало ще одним кроком на шляху до просування унікального туристичного та рекреаційного продукту Львівщини.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Баскетбольні баталії ...

КОМЕНТАРІ