Олег Сало зустрівся із головами РДА Львівщини

Олег Сало зустрівся із головами РДА Львівщини

02.11.13 09:24 0 877
1 листопада, голова Львівської ОДА Олег Сало зустрівся із головами Городоцької, Сокальської, Жовківської, Дрогобицької, Миколаївської та Яворівської райдержадміністрацій.

Під час зустрічі керівники районів поінформували очільника області про економічну, соціальну та політичну ситуацію в районах. Також заслухали інформацію про виконання місцевих бюджетів. Найкраща ситуація із виконання зведеного районного бюджету (114%) за підсумками 10 місяців є у Дрогобицькому районі. Також бюджет виконується у Миколаївському (103,3%) та Яворівському (99,3%) районах. Проблемними для районів залишається питання виплати заборгованості із заробітної плати, залучення інвестицій, наповнення дохідної частини місцевих бюджетів та облаштування внутрішніх вбиралень.

Своєю чергою Олег Сало доручив головам РДА підготувати зведений лист щодо боржників із виплати заробітної плати та скласти узагальнений звіт з цього питання. Також першочерговими завданнями для районів, та й області загалом, керівник області назвав підготовку до опалювального сезону, завершення облаштування внутрішніх вбиралень у школах, погашення заборгованості із заробітної плати та налагодження взаємодії усіх органів управління.

«Моє головне завдання дбати про добробут мешканців Львівщини, особливо про соціальну складову. В області потрібен креативний керівник та вмілий господар. я вислухав проблеми районів та готовий реагувати на них», – сказав О.Сало.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернівці: Відключення ...

КОМЕНТАРІ