Львів: після втручання Івана Лещишина відновлено асфальтне покриття на вул. Зеленій, від межі міста до об'їзної, та функціонування тролейбуса №11

Львів: після втручання Івана Лещишина відновлено асфальтне покриття на вул. Зеленій, від межі міста до об'їзної, та функціонування тролейбуса №11

02.11.13 17:31 0 963
Нещодавно було завершено роботи з ремонту асфальтного покриття на вул. Зеленій – від мосту і до кладовища. ж тролейбус №11 відновив своє курсування за старим маршрутом. Про це 1 листопада 2013 року повідомив депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Іван Лещишин.

Зі слів депутата, він неодноразово звертався до Андрія Садового, щоби той вплинув на Облавтодор через свої канали, адже відтинок дороги по вулиці Зеленій, від мосту і до кладовища – за межею міста та перебуває у віданні цього держпідприємства.

"Впродовж понад пів року очільник міських виконавчих органів у відповідь розводив руками та бідкався, що "не має на то ради". 24 жовтня 2013 року під час сесії Львівської міськради я зачитав депутатський запит до голови Львівської обласної державної адміністрації з вимогою втрутитися в ситуацію з ремонту дорожнього покриття по вулиці Зеленій, від межі міста до об'їзної, що в свою чергу дозволить відновити функціонування тролейбуса за маршрутом №11", – зазначив Іван Лещишин.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львові пройшли заходи з ...

КОМЕНТАРІ