В Закарпатській області на пожежі загинув власник оселі

В Закарпатській області на пожежі загинув власник оселі

02.11.13 08:09 0 937
Перший день листопада став останнім у житті 56-річного мешканця села Тисаашвань. Його обгоріле тіло виявили в осередку пожежі (спальній кімнаті) вогнеборці 11-го Державного пожежно-рятувального поста та 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які працювали на місці трагедії.

Інформація про пожежу в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшла о 06:58. Місцеві мешканці повідомили, що на вулиці Латорицька горить житловий будинок. О 07:20 бійці служби «101» загорання локалізовали, а ще через 30 хвилин його повністю ліквідували.

Прямі збитки, заподіяні стихією, оцінюються у 8 тис. грн. Вогнем знищена побутова техніка, телевізор та інші речі домашнього вжитку, що знаходилися в спальній. Також були пошкоджені: електропроводка, меблі, міжкімнатні двері та закопчені стіни й вікна в сусідній кімнаті.

Остаточна причина виникнення стихії встановлюється. Серед ймовірних фахівці розглядають і необережність під час паління самого господаря будинку. За словами, родичів загиблого чоловік, який проживав самотньо, полюбляв закурити в ліжку.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська ...
Наступна новина: У Львівській області 947 ...

КОМЕНТАРІ