Чернівецька область: протягом доби рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: протягом доби рятувальники ліквідували 3 пожежі

02.11.13 10:46 0 1381
У селі Круглик Хотинського району виникла пожежа в гаражі. На момент виникнення пожежі у гаражі знаходився автомобіль «Volkswagen Passat». Пожежно-рятувальний підрозділ міста Хотин та місцева пожежна команда села Ставчани, які прибули за місцем виклику, ліквідували пожежу у тих межах, у яких застали на момент прибуття. Завдяки цьому вдалося запобігти поширенню вогню на поруч розташовані житловий будинок та господарську будівлю. Вогнем знищено автомобіль «Volkswagen Passat», пошкоджено перекриття та шиферне покриття гаражу. Бійці ДСНС врятували від знищення житловий будинок та господарську будівлю. Постраждалих немає.

В смт. Кельменці по вул. Молдавській горів житловий будинок. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 10 смт. Кельменці за лічені хвилини локалізували пожежу, а в подальшому повністю ліквідували її. Вогнем знищено меблі, пошкоджено перекриття та шиферне покриття. Рятувальники зберегли від знищення житловий будинок. На пожежі ніхто не постраждав.

У Чернівцях по вул. Заводській виникла пожежа в металевому ангарі. За лічені хвилини на місце події прибуло 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 3 обласного центру. Рятувальники, які через сильне задимлення працювали в апаратах захисту органів дихання, оперативно локалізували пожежу. Завдяки цьому вдалося не допустити розповсюдження полум’я. В подальшому пожежа була повністю ліквідована. Вогнем знищено внутрішню обшивку ангару, сміття. Оперативні дії бійців ДСНС дозволили врятувати від знищення металевий ангар. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ