На Хмельниччині голова облдержадміністрації взяв участь у роботі бюджетної комісії

На Хмельниччині голова облдержадміністрації взяв участь у роботі бюджетної комісії

02.11.13 09:36 0 856
Розгляд проектів рішень чергової вісімнадцятої сесії обласної ради триває. відбулося позачергове засідання постійної комісії з питань бюджету під головуванням Світлани Лукомської. Головне питання порядку денного – внесення змін до обласного бюджету на 2013 рік. Участь у засіданні взяв голова облдержадміністрації, депутат обласної ради Василь Ядуха.

З інформацією щодо основних змін до бюджету виступив директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Сергій Пенюшкевич. Члени комісії ознайомилися з проектом внесення змін до головного фінансового документа краю на 2013 рік, які в основному стосувалися збільшення доходів та видатків загального фонду обласного бюджету за рахунок додаткових дотацій з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів в сумі 63,3 мільйона гривень та на виплату допомоги по догляду за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу» на суму 12,7 мільйона гривень.

Під час обговорення депутати підтримали пропозицію Василя Ядухи заслухати на наступному засіданні комісії окремих керівників районів та міст обласного значення, де нераціонально використовуються бюджетні кошти та розглянути план дій щодо виправлення ситуації.

Члени бюджетної комісії також погодили перерозподіл видатків обласного бюджету, передбачених на виконання заходів обласної програми відновлення роботи комунального підприємства «Аеропорт Хмельницький».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Відключення ...
Наступна новина: У Чернігові з професійним ...

КОМЕНТАРІ