На Хмельниччині проведено підсумкову нараду за результатами навчання з гасіння пожежі на речовому ринку

На Хмельниччині проведено підсумкову нараду за результатами навчання з гасіння пожежі на речовому ринку

02.11.13 08:53 0 851
1 листопада керівництво Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та адміністрація речового ринку «Дарсон» підсумували результати проведеного 31 жовтня комплексного тактичного навчання з гасіння пожежі на речовому ринку.

Під час наради обговорювали питання щодо основних порушень через, які може статися пожежа на ринку. Рятувальники занепокоєнні ситуацією, адже при недотриманні елементарних норм та правил пожежної безпеки у будь-який час може виникнути загорання, що призведе до загибелі людей, знищення та пошкодження матеріальних цінностей на величезну суму. Основні порушення – недотримання нормативних відстаней, відсутність проїздів та зменшення ширини проходів між павільйонами, порушення вимог нормативних документів при монтажі та експлуатації електрообладнання й електромереж, відсутність первинних засобів пожежегасіння.

Загалом, рятувальники з поставленою метою під час навчання впорались, а також ознайомились зі специфікою ринку та отримали досвід дій за призначенням при виникненні пожежі.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ