На Хмельниччині правоохоронці провели перевірку за фактом звинувачення одного з міліціонерів у використанні нецензурних слів у відповіді скаржнику

На Хмельниччині правоохоронці провели перевірку за фактом звинувачення одного з міліціонерів у використанні нецензурних слів у відповіді скаржнику

02.11.13 11:10 0 1048
Учора на одному з сайтів в інтернет-мережі з’явилася інформація, у якій автор заявляє про використання нецензурної лексики одним з працівників міліції під час надання офіційної письмової відповіді скаржникові.

Підставою для таких звинувачень начебто стала копія офіційного повідомлення про відмову у порушенні кримінальної справи. Інформація ілюструється фотографіями, на яких зображена згадана копія офіційної відповіді Старокостянтинівського райвідділу міліції з підкресленими особисто адресатом нецензурними словами.

За даним фактом керівництво УМВС України в Хмельницькі області ініціювало службову перевірку, у ході якої були вивчені оригінали документів, котрі зберігалися у архівах міліції. Ретельне дослідження оригіналів показало, що жодних слів нецензурного змісту у документах не міститься.

Натомість перевіряючих збентежив той факт, що навіть журналістові, який готував матеріал, скаржник не показав оригіналу отриманої ним відповіді, а лише начебто її копію. Дивним є і те, що відповідь надсилалася скаржникові понад 3 роки тому, і увесь цей час її зміст не викликав незадоволення скаржника.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Урочистою ходою відзначили ...

КОМЕНТАРІ