У Волинській області рятувальники провели навчання на одному з найбільших автомобільних підприємств держави

У Волинській області рятувальники провели навчання на одному з найбільших автомобільних підприємств держави

02.11.13 09:55 0 914
1 листопада підрозділи Луцького гарнізону управління ДСНС у Волинській області провели тактико-спеціальні навчання на ДП «Автозбиральний завод № 1» ПАТ «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс», що розташований в обласному центрі на вулиці Рівненській.

За задумом, пожежа трапилась на одному з найбільш небезпечних виробництв підприємства – у фарбувальному цеху. Першими до боротьби з умовним лихом приступили пожежна команда та добровільна пожежна дружина заводу, а за декілька хвилин до місця події прибули чергові варти рятувальників ДСНС області з усіх пожежно-рятувальних підрозділів міста Луцька. Всього на місці умовної пожежі було зосереджено 5 одиниць основної та дві одиниці спеціальної техніки, 27 рятувальників, а також медична бригада.

Для гасіння пожежі та пошуку потерпілих рятувальники працювали всередині цеху в складі 3-х ланок газодимозахисної служби, а для гасіння умовного вогню на даху фарбувального цеху подали потужні водяні струмені за допомоги колінчатого підйомника.

На місці події створили оперативний штаб, до складу якого увійшли посадові особи автозаводу та оперативно-координаційного центру управління.

За ходом навчань та діями формувань спостерігали директор заводу Володимир Гунчик та начальник управління ДСНС області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук.

В підсумку головний рятувальник області зазначив, що такі навчання сприяють налагодженню взаємодії служби «101» та адміністрації підприємства, вивченню особовим складом підрозділів ДСНС характеристик пожежної та техногенної небезпеки об’єкту, особливостей архітектурного та конструктивного планування цехів та дільниць.

Це стане у нагоді на випадок реальної загрози і допоможе ліквідувати пожежу чи надзвичайну ситуацію на підприємстві в найкоротший строк і з найменшими збитками.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У пакистанських талібів ...
Наступна новина: У Рівненській області у ...

КОМЕНТАРІ