У Чернігові з професійним святом привітали працівників соціальної сфери

У Чернігові з професійним святом привітали працівників соціальної сфери

02.11.13 09:40 0 859
1 листопада у Деснянській міській раді відбулись урочисті збори та святковий концерт з нагоди Дня працівника соціальної сфери України. Працівників управління пенсійного фонду України в м. Чернігові привітав секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет.

Вітаючи колектив з професійним святом, Олег Шеремет відзначив, що завдяки невтомній праці і професіоналізму працівників соціальної сфери реалізується соціальна політика держави. "Від відповідального та якісного виконання поставлених Президентом України завдань відповідно до проголошених соціальних ініціатив та Програми "Україна для людей" залежить упевненість людей в успіху започаткованих державою реформ, спрямованих на підвищення соціальних стандартів життя громадян", - сказав він.

Від імені міського голови та від себе особисто Олег Шеремет подякував колективу за турботливе і чуйне ставлення до пенсіонерів, ветеранів війни та праці, інвалідів, тих, хто потрапив у скрутні життєві обставини і потребує опіки чи допомоги держави. "Робота працівників соціальної сфери вимагає особливої людяності, толерантності, виваженості, тож заслуговує на велику людську шану і подяку", - підкреслив секретар міської ради.

О. Шеремет висловив сподівання, що завдяки спільним зусиллям держави та працівників соціальної сфери відбудуться зміни на краще та побажав їм успіхів і натхнення у відповідальній та благородній справі.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині голова ...
Наступна новина: У пакистанських талібів ...

КОМЕНТАРІ