«Осінній бал. Олімпійський» пройшов у Чернігові

«Осінній бал. Олімпійський» пройшов у Чернігові

02.11.13 14:51 0 929
31 жовтня у Чернігові в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання відбувся один із масштабних розважальних масових заходів навчального року - «Осінній бал. Олімпійський».

У ньому взяли участь найактивніші та найініціативніші вихованці клубів за місцем проживання. На думку організаторів, захід є одним із елементів системи мотивації дітей до відвідання клубів за місцем проживання, формування в них активної життєвої позиції та сприяння змістовному проведенню дозвілля.

Щороку на захід запрошуються вихованці клубів, які яскраво проявили себе протягом минулого навчального року, були кращими помічниками для педагогів-організаторів, брали участь в усіх розважальних та фізкультурно-оздоровчих заходах клубів.

Темою цьогорічного балу обрані Олімпійські ігри та все, що з ними пов`язано. Діти та інші учасники балу повинні були прийти в олімпійському костюмі або з олімпійською символікою.

Цього разу захід відбувся за підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України. Бал відвідали почесні гості:

- Ніна Лемеш (біатлоністка, призер чемпіонатів Європи та світу, переможниця етапів Кубка світу, учасниця трьох Олімпійських ігор, головний спеціаліст Чернігівського обласного осередку НОК України);

- Давидова Наталія (заслужений майстер спорту України з тяжкої атлетики, бронзовий призер Олімпійських ігор в Пекіні, призер чемпіонатів Європи та світу);

- Марія Буйок (майстер спорту міжнародного класу, чемпіон Європи з дзюдо, учасниця багатьох міжнародних турнірів).

Спортсмени визначили переможців конкурсу малюнків на тему "Зимові Олімпійські ігри в Сочі 2014", що пройшов в усіх клубах у жовтні. Переможці отримали грамоти та заохочувальні подарунки. Також почесні гості балу поспілкувалися з дітьми, розказали їм про розвиток олімпійського руху на Чернігівщині, перевірили знання присутніх про Олімпійські ігри.

А після офіційної частини бал продовжився веселощами та розвагами. Діти взяли участь у цікавих конкурсах, поласували солодощами.

Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання висловлює подяку за сприяння в організації та проведенні заходу Чернігівському обласному осередку НОК України і особисто Н. Лемеш, Н. Давидовій, М. Буйок, а також керівництву колегіуму №11 за люб`язно надане приміщення.

За інформацією Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Соціальні працівники ...

КОМЕНТАРІ