В Житомирській області ліквідовано пожежу в житловому будинку, яка імовірно виникла через необережне поводження з вогнем

В Житомирській області ліквідовано пожежу в житловому будинку, яка імовірно виникла через необережне поводження з вогнем

02.11.13 08:06 0 966
31 жовтня о 22:57 на пункт зв'язку 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Баранівка надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку, що розташований у селі Тартак.

До служби порятунку «101» зателефонувала сусідка власника будинку. Жінка помітила вогонь із сусіднього житла, про що сповістила рятувальників.

Для ліквідації загоряння було одразу направлено черговий караул з 29-го пожежно-професійний посту селища Довбиш. По прибуттю вогнеборців на місце виклику було встановлено, що горить житловий будинок. Через легкозаймистість будівлі сам дім врятувати не вдалося. Однак завдяки оперативним діям співробітників ДСНС збережено допоміжні споруди житлового сектору (літню кухню, сінник та сарай), які знаходились поблизу оселі.

Імовірно, займання трапилося через необережне поводження з вогнем власника будинку. Остаточна причина пожежі, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюються.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ