Перевірили Житомир та міста обласного підпорядкування щодо готовності до осінньо-зимового періоду 2013-2014 років

Перевірили Житомир та міста обласного підпорядкування щодо готовності до осінньо-зимового періоду 2013-2014 років

02.11.13 13:03 0 846
Одне із найбільш актуальних питань сьогодення – підготовка усіх об’єктів життєзабезпечення, сил та засобів комунальних, дорожніх та рятувальних служб до зими задля запобігання та оперативного реагування на можливі надзвичайні події.

Управлінням ДСНС України у Житомирській області проведені перевірки готовності органів управління, організацій, установ та підприємств до роботи в умовах низьких температур та попередження виникнення надзвичайних ситуацій внаслідок несприятливих погодних умов осінньо-зимового періоду. Особлива увага приділялась стану готовності Житомира та міст обласного підпорядкування, де надзвичайні події на об’єктах життєзабезпечення можуть спричинити найтяжчі наслідки та матимуть великий суспільний резонанс.

Для здійснення контролю за належною підготовкою об’єктів виробничо – побутової, бюджетної та соціально – культурної сфери у містах створені оперативні штаби з питань підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.

Розроблені плани дій органів управління та сил цивільного захисту з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій в системах життєзабезпечення міст. Органами місцевого самоврядування організована робота по приведенню у необхідний стан господарського комплексу.

Поряд із цим, потребують уваги ряд організаційних заходів у цій сфері. На підставі минулорічного досвіду, у зв’язку із можливим погіршенням погодних умов, є необхідність забезпечення безперебійного руху на автошляхах міст. Першочергової уваги потребує організація безпечного руху на мостах, у місцях спусків та підйомів, де створюються затори та паралізується рух автотранспорту, включаючи техніку служб екстреної допомоги.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери Буковини ...
Наступна новина: Бразилія і Німеччина ...

КОМЕНТАРІ